Hyvinvointikurssilta tasapainoa ja energiaa arkeen

Hyvinvointikurssilta tasapainoa ja energiaa arkeen

posted in: Energiaa päivään | 0

Syksy ja arki ovat jo monen kesälomalta palailevan mielessä. Syksyn tullen myös moni hakee uusia harrastuksia ja uutta rytmiä arkeen.

Mitä jos aloittaisit tänä syksynä panostamaan hyvinvointiisi perusteellisesti kartoittamalla kuntotasosi, opettelemalla hyvät liikuntatottumukset ja hiomalla ruokavaliotasi parempaan suuntaan?

 

Tasapainoisen elämän eväät – kurssi on kymmenen viikkoa kestävä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja mielen taitoihin perustuva elämäntapojen muutosvalmennus.

 

Valmennuksessa etsitään tasapainoa elämään ravinnon, liikunnan ja levon yhteensovittamisen kautta. Kirkastat omia tavoitteitasi ja saat tukea uudelle hyvinvointipolullesi.

 

Valmennuksessa pääset tutustumaan monipuolisesti eri liikkumismuotoihin mm. kahvakuulaharjoitteluun, pilates harjoitteluun, kehonhuoltoon ja rentoutukseen, yksi kerta liikutaan reippaasti ulkona sään salliessa. Valmennuksen aikana tehdään myös lihaskuntotestit.

 

Lisäksi valmennus sisältää hyvään elämään ja mielen taitojen harjoittamiseen liittyviä pohdintatehtäviä sekä käytännön harjoituksia syömiseen, elämäntapoihin, liikuntaan ja hyvinvointiin liittyen. Valmennuksessa käsitellään terveellistä syömiseen vaikuttavia tekijöitä, hyvän ruokavalion perustekijöitä sekä ajankohtaisia ravitsemusaiheita. Saat käytännölliset ohjeet ruokavaliosi parantamiseen ja roppakaupalla vinkkejä miten saat arkeesi lisää energiaa. 

 

Valmennuksen teemat:

  • Tilannekartoitus, tavoitteet, mikä on minun hyvä elämä, hyvän syömisen eväät
  • Lempeästi liikkeelle
  • Esteiden kanssa toimiminen, mielen voima, ravitsemusteemana kasvikset
  • Lihaskuntotestit ja harjoittelu
  • Tietoinen syöminen, tuntemusten havainnointi, ateriarytmi
  • Raitista ilmaa, ulkoliikuntaa sään salliessa
  • Tunteiden ja ajatusten hyväksyntä, herkut ja herkuttelu
  • Ryhtiä rankaan ja kestävyyttä keskivartaloon
  • Muutosvalmius ja minäkäsitys, arjen ja terveellisen syömisen eväät
  • Kehonhuolto ja rentoutus, uni ja lepo

(sisältö on alustava, pienet muutokset ovat vielä mahdollisia. Tarkempi ohjelma lähetetään osallistujille ennen valmennuksen alkua.)

 

Valmennus sopii henkilölle joka tarvitsee lisää motivaatiota terveystottumusten tueksi, parempiin elämäntapoihin tähtäävälle, tukemaan liikuntatavoitteita, ja parantamaan yleistä jaksamista ja hyvinvointia sekä avuksi painonhallintaan.

 

Valmennus pidetään tiistaisin 23.8.-11.10.2016 , klo 18-19:15, paikkana on Hyvinvointistudio Puro Vantaalla.

Kouluttajina toimivat Tiina Puro Liikunnaohjaaja, koulutettu hieroja, hyvinvointivalmentaja sekä Kirsi Englund, Laillistettu ravitsemusterapeutti, TtM,

Valmennukseen voi ilmoittautua suoraan sähköpostiosoitteeseen info@purostudio.com. Lisätietoja löytyy osoitteesta Purostudio.com ja lisää voi kysyä myös minulta, kirsi@kirsienglund.com.

Hyvinvointistudio Puro sijaitsee osoitteessa Vanha Nurmijärventie 13, Vantaa.

Leave a Reply